Diskuse: Cinema4D - v nové cinemě r19 mi zmizly názvy vewportů

Obsah fóra Cinema4D

Přidat příspěvek

  • <<
  • 1
  • >>
  • Zobrazeno 8 příspěvků. | Stránka 1 z 1. | Řazeno podle data vzestupně
  • Příspěvků: 51

    3.11.2017 15:28 v nové cinemě r19 mi zmizly názvy vewportů Odpovědět Citovat

    Ahoj komunito, v nové cinemě mi zmizly názvy viewportů v levém horním rohu jako tomu bylo doposud. Nevíte jak se to dá nastavit zpěz prosím?

     

  • Příspěvků: 940

    4.11.2017 15:46 ... Odpovědět Citovat

    Stlac Alt+V (otvori nastavenie konfiguracie vsetkych viewportov)
    Zalozka "HUD"
    Aktivuj polozku "Projection"

     

  • Příspěvků: 51

    19.12.2017 10:09 RE: ... Odpovědět Citovat

    Ahoj bezo, děkuji za radu, nicméně jsem to zkusil a nastavené to bylo už když jsem do nastavení vlezl viz printscreen.

    Prosím o náhled a případně radu :) :(

    Kliknutím obrázek zvětšíte nebo otevřete v novém okně



     

  • Příspěvků: 940

    19.12.2017 16:58 ... Odpovědět Citovat

    Pozri View/Filter, ci nemas nahodou vypnuty HUD globalne...

    Kliknutím obrázek zvětšíte nebo otevřete v novém okně



     

  • Příspěvků: 51

    19.12.2017 18:00 RE: ... Odpovědět Citovat

    Vypadá to na chybu programu, používám C4D Lite R19 (dodávanou verzi s AE CC) poslední aktualizovaná verze.
    Kontroloval jsem vše co jsi mi doporučil a vše mám nastavené správně, přesto mám probém.

     

  • Příspěvků: 51

    20.12.2017 11:05 změna editační verze C4D Odpovědět Citovat

    Tak jsem se nakonec vrátil k verzi dodávané do (AE CC 2017) R16 a jsem v klidu...

     

  • Příspěvků: 1

    24.12.2017 16:56 Stejný problém Odpovědět Citovat

    Mám úplně stejný problém, takže to bude opravdu nějaká chybka v programu.

     

  • Příspěvků: 51

    22.1.2018 14:40 RE: Stejný problém Odpovědět Citovat

    Díky za zpětnou vazbu

     

  • <<
  • 1
  • >>
  • Zobrazeno 8 příspěvků. | Stránka 1 z 1. | Řazeno podle data vzestupně

Přihlášení uživatele